tirsdag 29. november 2022

Kom på et højskole ophold og forbedre dine evner indenfor lydteknik og dans hos Musik og Teaterhøjskolen

Udgivet : 11. oktober 2018

Kom på et højskole ophold og forbedre dine evner indenfor lydteknik og dans hos Musik og Teaterhøjskolen

Hvis man er interesseret i de kreative fag, og man gerne vil dygtiggøre sig, så bør man helt sikkert overveje at kigge nærmere på Musik og Teaterhøjskolen. Foruden lydteknik som højskole linjefag er det også en dansehøjskole, og man kan tage en lang række fag inden for netop dans. Man kan læse mere ved at besøge hjemmesiden www.musikogteater.dk.

 

Lydteknik som højskole linjefag  

Hvis man er interesseret i at producere god lyd, og man også har en interesse for den tekniske del af at sørge for, at musikken til en koncert sidder lige i skabet, så bør man helt sikkert kigge nærmere på lydteknik som højskole linjefag på Musik og Teaterhøjskolen. Med lydteknik som højskole linjefag får man et fantastisk indblik i alt fra de grundlæggende indspilningsteknikker, og hvordan man sætter et PA anlæg rigtigt sammen, til hvordan man laver perfekt monitorlyd, hvordan man bruger diverse redigeringsprogrammer og meget, meget mere, som helt sikkert vil gøre, at man bliver en meget bedre lydtekniker. Undervisningen i lydteknik som højskole linjefag på Musik og Teaterhøjskolen foregår blandt andet i form af diverse workshops og ved at se relevante dokumentarfilm. Man kan læse meget mere ved at besøge hjemmesiden www.musikogteater.dk.

 

Danse højskole giver plads til kreativitet og aktivitet

Hvis man elsker at danse, og man gerne vil blive dygtigere til det, så bør man helt sikkert overveje at tage et ophold på en dansehøjskole. På Musik og Teaterhøjskolen har man mulighed for at dygtiggøre sig inden for dans, og man vil lære sin krop at kende på en helt ny måde. Man vil lære at arbejde med kroppen både på og væk fra scenen, og det vil helt sikkert være nogle egenskaber, som man vil kunne benytte i mange aspekter af sit liv. På en dansehøjskole får man en hverdag fyldt med bevægelse og kreativitet, og man vil helt sikkert blive udfordret på både teknik og fysik. Man kan læse meget mere om dansehøjskolen ved at besøge Musik og Teaterhøjskolen på hjemmesiden www.musikogteater.dk.

 

Besøg hjemmesiden www.musikogteater.dk og læs meget mere om alt fra lydteknik til dans som linjefag.